Stručno savjetovanje i besplatan pregled!

Pregled u Optici Durak možete obaviti brzo i jednostavno, bez čekanja i potpuno besplatno!

Našom brigom i dugogodišnjim iskustvom, pristupamo stručno i po vašim potrebama.

Nudimo vam savjete oko najbolje zaštite očiju do odabira dioptrijskih okvira, kontaktnih leča i sunčanih naočala.

Stručna pomoć pri odabiru okvira i leća

Optika Durak je opremljena najsavremenijom tehnologijom za izradu svih vrsta dioptrijskih i zaštitnih naočala. Nudimo sofisticirana rješenja za svakoga individualno. Uz jednojakosne i bifoklane proizvodimo i multifokalne (progresivne) naočale kojima se postiže maksimalna vidna oštrina na svim udaljenostima (gledanje na blizu, na srednju udaljenost i na daleko).

Leće

Kontaktne leće su optička pomagala koja korigiraju refrakcijsku pogrešku oka i stavljaju se direktno na oko. Postoje različite leće raspoložive za razne potrebe ovisno o Vašim očima i Vašem stilu života. Leće mogu biti korištene kako bi ispravile kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam.

U našoj ordinaciji možemo izvršiti mjerenje, probu i obuku za nošenje kontaktnih leća,pregledi se vrše za sve vrste mekanih i plinopropusnih polutvrdih kontaktnih leća.

Kvalitetna i brza izrada naočala

Naočale izrađujemo u vlastitoj, vrhunski opremljenoj radionici na najmodernijim kompjuterskim uređajima i aparatima. Kvalitet izrade garantuju naši majstori očne optike.

Servis svih vrsta naočala

Manje popravke na naočalama napravit ćemo Vam besplatno kao i servis te prilagodbu kupljenih naočala. Razumijemo hitnost Vaših zahtjeva. Popravljamo sve vrste Vaših polomljenih naočala i okvira bez obzira da li se radi o plastičnim, metalnim ili titanijum okvirima.

Pogodnosti pri plaćanju

Nudimo razne mogućnosti plaćanja. U saradnji sa bankama osigurali smo mogućnost plaćanja na rate, kao i beskamatno plaćanje do određenog broja rata. Obrada rata odvija se izravno u jednoj od naših poslovnica.

Popusti i Rasprodaje

Sve naše vjerne klijente obavještavamo o čestim popustima, rasprodajama i pogodnostima. Pratite nas i putem Facebook-a.

Imate problema sa vidom ?

Zakažite besplatan pregled vida! Telefon: 033 238 428
Ili ostavite svoje podatke na email i mi ćemo Vas pozvati.

KONTAKTIRAJTE NAS
Back to Top